2012 m. sausio 29 d., sekmadienis

Įdarytos tortilijos


Keptuvėje ant šlakelio alyvuogių aliejaus pakepame smulkiai pjaustytą svogūną, raudonąją ar kitą spalvotą papriką, smulkintas petražoles. Traukiam lauk :)
Keptuvę išvalome arba imame kitą :) Ją patepame alyvuogių aliejumi. Dedame vieną tortilijos lapą, ant jos pabarstome tarkuoto Rokiškio sūrio, dedame pakeptas daržoves, pabarstome feta sūriu, vėl Rokiškio sūris, užklojame kitu tortilijos lapu ir viską paspaudžiame (aš uždedu puodą pripiltą vandens), kad gerai suliptų. Kai viena pusė apkepa iki gražios aukso spalvos, apverčiame, vėl uždedame puodą ir laukiame kol vėl gražiai apkeps. Įdaro nepadauginkit, nes kepant išbėgs..
Taip iškepame visus blynus. Supjaustome į keturias dalis. Valgome rankomis. Su raudonu vynu :)
Arba arbata :) 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą