2013 m. vasario 1 d., penktadienis

Kiaušiniai: pusryčiams, priešpiečiams, pavakariams...




Po pusryčių praėjus ne daugiau nei dviems valandoms taip užsimaniau valgyti, kad nors ranką nusigraužt.. Pietums dažniausiai suvalgom jogurtą su vaisiais, baranką su arbata.. Bet šiandien žinojau, kad tas triukas nepadės ištempti iki vakarienės. 

Net skambinau kaimynei (galvojau į kavinę išvažiavo pietauti) prašyti pamaitinti išalkusią draugę. Deja, teko suktis pačiai. Pagalvojau: pakartosiu pusryčius (juk kiaušiniai dažniausiai tik pusryčiams gaminami, ane?).. 


Taigi, paskrudinau pora riekelių batono. Užtepiau majonezo-pomidorų pastos padažo. Atpjoviau kelias riekeles chorizo dešros, kurią atsivežiau iš pačios Tenerifės (gėris neišpasakytas, bet deja, jau baiginėjasi).
Kiaušinį mėgstu iškepti taip, kad visi baltymai būtų iškepę, o trynys skystas.. Kepdama pabarsčiau druska ir pamaliau šviežiai pipirų. Dėjau iškeptus kiaušinius ant sumuštinio ir tyliai nuėjau fotografuoti, nes mažajai šitas procesas labai patinka.. po kelių sekundžių mažoji jau atitipeno su klausimu: kur mano kiaušiniai? 
Štai:


Valgėm abi. Šiek tiek trūko daržovių, bet šaldytuve nedarau nieko panašaus ;)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą